Events & ActivitiesNew RoomsPast EventsPast News

My Art My Journey

My Art My Journey 4
My Art My Journey, Pameran Seni Lukis Dato’ Chuah Kooi Yong is now open to public starting tomorrow, 15th August until 30th August 2023 at Level 3, Penang State Art Gallery, Dewan Sri Pinang. The opening ceremony will be held on 19 August 2023 (Saturday), 3.00 pm at Level 3, Penang State Art Gallery, Dewan Sri Pinang.
The Penang State Museum and Art Gallery Board welcomes everyone to come & ENTRY IS FREE! The exhibition is open to visitors every day except Fridays and Public Holiday, from 9.00 am to 5.00 pm. For any business or further inquiries, please email psm_enquiries@penangmuseum.gov.my.
………..
My Art My Journey, Pameran Seni Lukis Dato’ Chuah Kooi Yong akan berlangsung bermula esok, 15 Ogos sehingga 30 Ogos 2023 di Aras 3, Balai Seni Lukis Negeri Pulau Pinang, Dewan Sri Pinang. Majlis perasmian akan diadakan pada 19 Ogos 2023 (Sabtu), 3.00 petang di Aras 3, Balai Seni Lukis Negeri Pulau Pinang, Dewan Sri Pinang.
Lembaga Muzium dan Balai Seni Lukis Negeri Pulau Pinang mengalu-alukan semua orang untuk datang & MASUK ADALAH PERCUMA! Pameran ini dibuka kepada pengunjung setiap hari kecuali hari Jumaat dan Hari Pelepasan Am, mulai 9.00 pagi hingga 5.00 petang. Untuk sebarang urusan atau pertanyaan lanjut, sila emel ke psm_enquiries@penangmuseum.gov.my.