Events & Activities BMmuseum-BMPast News-BMPast-Event-BM

Pameran Ulang Tahun Penang Tearcher Art Circle (PTAC)

Pameran Ulang Tahun Penang Tearcher Art Circle PTAC
Pameran Ulang Tahun Penang Tearcher Art Circle (PTAC)
Pameran Ulang Tahun Penang Tearcher Art Circle (PTAC) akan bermula 25 September 2024 sehingga 10 Oktober 2024 di Aras 3, Balai Seni Lukis Negeri Pulau Pinang, Dewan Sri Pinang. ๐Œ๐š๐ฃ๐ฅ๐ข๐ฌ ๐ฉ๐ž๐ซ๐š๐ฌ๐ฆ๐ข๐š๐ง ๐š๐ค๐š๐ง ๐๐ข๐š๐๐š๐ค๐š๐ง ๐ฉ๐š๐๐š 05 ๐Ž๐ค๐ญ๐จ๐›๐ž๐ซ 2024 (๐’๐š๐›๐ญ๐ฎ) 10.00 ๐ฉ๐š๐ ๐ข. Majlis ini akan dirasmikan oleh Encik Gooi Kok Wah, Pengasas dan Pemilik Chengai House, Nibong Tebal.
Lembaga Muzium dan Balai Seni Lukis Negeri Pulau Pinang mengalu-alukan para tetamu dan pelawat untuk datang & MASUK ADALAH PERCUMA! Pameran ini dibuka kepada pengunjung setiap hari kecuali hari Jumaat dan Hari Pelepasan Am, mulai 9.00 pagi hingga 5.00 petang. Untuk sebarang urusan atau pertanyaan lanjut, sila emel ke psm_enquiries@penangmuseum.gov.my.
#PenangStateMuseumBoard

Pameran Ulang Tahun Penang Tearcher Art Circle PTAC